Een nieuw gepassioneerd bedrijf die uw het beste kwaliteit garandeert.

Over ons

Beqal is een pas begonnen bedrijf. Beqal is ook een bedrijf met ervaring. We zoeken onze collega’s zorgvuldig uit. Bij sollicitatie kijken we naar het werk die ze gedaan hebben. Door diepe vragen te stellen kijken we naar hun persoonlijke eigenschappen. Om onze kennis te verbreden hebben wij regelmatig cursussen. Één klein bedrijf met een klein team. “een garantie op kwaliteit “.

Normen en Waarden

Kwaliteit:  Bij Beqal B.V. is een klein bedrijf met een klein team. We gebruiken de allerbeste leiding strategieën. We werken ook uitsluitend met de beste gereedschappen, materialen en oplossingen.

Snelheid: Een klein zorgvuldig uitgekozen team met alleen de beste werknemers. We kennen ieder project, weten wat er gevraagd wordt en zorgen voor een goede voorbereiding. Zo halen we de gestelde deadlines zonder problemen.

 Professionaliteit:  We werken met enthousiaste en zeer vakkundige mensen. Door middel van een speciale sollicitatiestrategie kiezen we het beste van het beste uit. Zo weten we zeker dat we altijd de kwaliteit leveren die we beloven. Afspraak is afspraak!

Interesse in onze diensten? Maak vrijblijvend een afspraak!