onze diensten

Brandwerende Doorvoeringen

With award winning attention to detail

Staalconstructie

Built with mobile in mind

Kitwerk

Set your site even further apart from the crowd

Wanden en Plafonds

One purchase grants you lifetime updates

Brandkleppen

Don’t get limited by your theme again

Brandwerende Doorvoeringen

 

Beqal staat voor u klaar op het gebied van bouwkundige brandpreventie. Als specialist zorgen wij ervoor dat uw gebouw is voorzien van de beste brandwerende voorzieningen. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij altijd voor elke situatie de juiste brandwerende voorziening te bieden.

U kunt bij ons terecht voor het brandwerend afdichten van doorvoeringen in brandscheidingen, leveren en plaatsen van brandkleppen in ventilatiekanalen, maar ook voor het leveren en plaatsen van brandwerende kozijnen, deuren en glas behoren tot onze werkzaamheden.

Onze afdichtingsproducten zijn getest volgens (inter-)nationale normen zoals de EN 1366-1, EN 1366-3 en een classificering volgens: CE, LEED.

Om een gebouw brandveilig te maken, dichten wij alle sparingen, naden en doorvoeringen af. Dit dichtzetten gebeurd met gecertificeerde producten en voor elke situatie bestaat een ander soort afdichting. Door het plaatsen van brandwerende afdichtingen worden er als het ware een scheiding tussen twee compartimenten gecreëerd, ook wel de brandscheiding ter plaatse van het brandcompartiment. Door het maken van brandscheidingen zorg je ervoor dat er bij een brand, vuur en rook geen kans krijgen zich te verspreiden en wordt de brandveiligheid gewaarborgd.

brandwerend afdichten
The difference

Staalconstructie

 

BBWest Bouwkundige Brandpreventie heeft jarenlange ervaring in het leveren en monteren van brandwerende systemen voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Door de uitgebreide kennis en korte lijnen met onze leveranciers en fabrikanten kunnen wij voor elk gewenste situatie een passende oplossing bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in het brandwerend bekleden van staalconstructies, wanden en plafonds. Door de diversiteit aan oplossingen van verschillende fabrikanten zijn wij in staat om een onafhankelijk advies te geven voor uw specifieke situatie.

Van calculatie tot uitvoering:

Indien u ons de juiste projecttekeningen en het bestek van uw project doet toekomen kunnen wij snel een passende aanbieding offreren. Zodra het staal in uw gebouw is aangebracht zal een specialist op locatie het staal inmeten zodat de plaatmaterialen op de juiste maat fabriek af geleverd kunnen worden. Hierdoor wordt de montagetijd aanzienlijk verlaagd en de overlast op uw project zoveel mogelijk beperkt.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.​

brandwerend afdichten
The difference

Monteren van Brandkleppen

 

Daar waar ventilatiekanalen en andere technische installaties door de wanden van een brandcompartiment gaan, zo ontworpen om de brandveiligheid te garanderen, vormen zij een risico op vuur- en rookverspreiding. Beqal Bouwkundige Brandpreventie beschikt over een ruim assortiment brandkleppen welke voor diverse oplossingen toepasbaar zijn.

Alle gebruikte brandkleppen voldoen aan de geldende lokale en internationale normen. Wij kunnen alle standaard afmetingen op korte termijn leveren en monteren.

Groot voordeel bij het plaatsen van de brandklep is dat de monteur direct de juiste brandwerende afdichtingen kan aanbrengen. Zodoende kunnen wij de lastigste locaties voorzien van een brandklep in combinatie met de juiste brandwerende voorziening.

Brandkleppen van BBWest Bouwkundige Brandpreventie zijn geschikt voor inbouw in massieve wanden, vloeren en flexibele wanden. Getest volgens EN 1366-2 tot 500Pa en luchtdicht volgens EN 1751 klasse C.

brandwerend afdichten